Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

W domu uwarzymy piwo w dowolnym stylu

21 września 2018 | Trzecia strona | Łukasz Lubański
źródło: materiały prasowe

Tomasz Kopyra, piwowar i znawca browarów, bloger

 

Rz: Domowe warzenie piwa to skomplikowany proces?

Tomasz Kopyra: Nie, stopień trudności można porównać do tego przy gotowaniu zupy. Z tą różnicą, że po czynnościach w kuchni, które zajmują od dwóch do ośmiu godzin, następują procesy fermentacji i leżakowania trwające łącznie minimum dwa tygodnie. Następnie piwo butelkujemy i...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Wydanie: 11160

Wydanie: 11160

Spis treści
Zamów abonament