Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE
POPRZEDNI ARTYKUŁ Z WYDANIA NASTĘPNY ARTYKUŁ Z WYDANIA

Zrób sobie sam obiad czwartkowy

03 sierpnia 2001 | Rzeczpospolita na Fali | TO

Zrób sobie sam obiad czwartkowy

Rosół z zająca lub sarny

Weź przednie łapki z zająca lub z sarny, oczyść je pięknie, włóż w rondel, nalej wodą, gotuj, szumując należycie, póki się nie wyczyści. Skoro woda, w której się mięso gotuje, zacznie być czystą, wyjmij mięso, opłucz i ochędoż. Na nowo włóż go w garnek czysty, przecedziwszy ten rosół, w...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
POPRZEDNI ARTYKUŁ Z WYDANIA NASTĘPNY ARTYKUŁ Z WYDANIA
Brak okładki

Wydanie: 2383

Spis treści
Zamów abonament