Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Napromieniowanie żywności jest bezpieczne

16 lutego 1995 | Nauka i Technika | ZW

Napromieniowanie żywności jest bezpieczne

Światowa Organizacja Zdrowia (WHO) opublikowala raport, w którym oświadcza, że radiacyjna metoda konserwacji żywności jest bezpieczna. Pisze o tym "British Medical Journal". Niewielkie dawki promieniowania jonizującego zabijają mikroorganizmy, co wydłuża...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Wykup dostęp do pełnego Archiwum na 120 minut.

wyślij SMS o treści RP.ARCHIWUM na 79464
(koszt: 9 zł + VAT)

Informacje i opinie: to archiwalne oraz najnowsze wiadomości polityczne, gospodarcze, kulturalne i sportowe.

Zamów Archiwum Informacje i opinie

Archiwum to wszystkie treści publikowane w "Rzeczpospolitej" od 1993 roku.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum
Brak okładki

Wydanie: 406

Spis treści

Wyślij SMS o treści

RP.ARCHIWUM na 79464

i wykup dostęp do pełnego Archiwum
na 120 minut (koszt: 9zł + VAT)

lub

Zamów abonament