Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Gotuj pod okiem szefa

07 listopada 2003 | Warszawski Informator Rzeczpospolitej | MK
źródło: Nieznane

W KUCHNI

Gotuj pod okiem szefa

Tajniki Blue Cactusa ujawnia szef kuchni Ryszard Majewski

FOT. JAKUB OSTAŁOWSKI

Jeśli mają państwo ochotę dowiedzieć się, jak zrobić prawdziwą fajitę, warto wybrać się na zajęcia do Akademii Kuchni Restauracji Blue Cactus. A gdyby państwo chcieli spróbować sił w przyrządzaniu kaczki po chińsku lub przećwiczyć przygotowanie eleganckiej włoskiej kolacji, nie zaszkodzi zapisać się na kurs do Akademii Gotowania Kurta Schellera.

Krojenie, siekanie, mażdżenie

Restauracja Blue Cactus właśnie rozpoczęła działalność edukacyjną. Klienci zainteresowani poznaniem tajników kuchni Tex-Mex, jaką serwuje ten lokal, mogą teraz sami nauczyć się robić dania tego typu pod czujnym okiem szefa kuchni Ryszarda Majewskiego. Zajęcia...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 3071

Spis treści
Zamów abonament