Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Tysiące receptur w 20 lat działalności

23 października 2018 | Rzeczpospolita Cyfrowa
≥Zentis Polska produkuje m.in. owoce w żelu czy żelki  z płynnym środkiem.
źródło: materiały prasowe
≥Zentis Polska produkuje m.in. owoce w żelu czy żelki z płynnym środkiem.

Firma Zentis Polska stawia 
na innowacje w swoich produktach

Praca z owocami, ich poznawanie, tworzenie z nich innowacyjnych produktów to nasza codzienność - przekonują szefowie Zentis.

Firma specjalizuje się w produkcji komponentów przeznaczonych dla branży mleczarskiej, piekarsko-cukierniczej oraz napojowej.

Ponad dwudziestoletnia, międzynarodowa działalność firmy i jej dynamiczny rozwój zaowocowały licznymi inwestycjami, stworzeniem nowych technologii, tysiącami opracowanych receptur.

Firma Zentis rozwinęła innowacyjne koncepcje produktowe, między innymi, takie jak: Frużelada – owoce w żelu, komponenty owocowe i smakowe w opakowaniach Top Cup czy nowatorskie Pop & Joy (żelki z płynnym środkiem).

Najnowszy projekt Fruktomania, rozwijany przy współpracy z firmą Ewa Bis, to bogactwo owoców w postaci dużych, soczystych kawałków zawieszonych w soku owocowym.

Produkt został wprowadzony na rynek w październiku tego roku.

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą firmy na stronie www.zentis.pl

Wydanie: 11187

Wydanie: 11187

Spis treści
Zamów abonament