Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Wieprzowina nadal tanieje

24 kwietnia 2001 | Ekonomia | AS
źródło: Nieznane

SUROWCE-KRAJ

Wieprzowina nadal tanieje

Miniony tydzień przyniósł kolejną obniżkę cen wieprzowiny. Półtusze świeże notowane są poniżej 6 zł za kg, szynki kosztują mniej niż 7 zł za kg. Potaniały schab, łopatka, karkówka. W dół poszły także ceny mięsa drobnego i najtańszych surowców, jak: głowy, podgardla czy tłuszcze drobne. Wyjątkiem są skórki, których jest na rynku...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 2298

Spis treści

Listy

Zamów abonament