Mielona papryka z ołowiem
03 października 1994 | Prawo | GŁ
Mielona papryka z ołowiem
Prawdziwa węgierska kuchnia wręcz wymaga używania mielonej papryki, a tymczasem już ponad 20 osób z objawami ciężkiego zatrucia tlenkiem ołowiu trafiło do szpitali po zjedzeniu potraw z tą właśnie przyprawą. W...
Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta


![[?]](https://static.presspublica.pl/web/rp/img/cookies/Qmark.png)