Cudze chwalimy swego nie znamy
Cudze chwalimy swego nie znamy
Nakładem wydawnictwa "Falnac" ukazała się książka zatytułowana "Kuchnia prehistoryczna" (Alain Bernard, Marylene Patou-Mathis) . W trakcie swoich rozważań, autorzy zagłębiają się z konieczności w arkana sztuki łowów naszych przodków, podkreślają ich niewiarygodne umiejętności adaptacyjne, pozwalające przetrwać w nieustannie zmieniającym się środowisku. Ale wszystko w jednym celu: za dostrzegalnym...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta


![[?]](https://static.presspublica.pl/web/rp/img/cookies/Qmark.png)