Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Najważniejsze mleko i cukier

21 grudnia 1999 | Ekonomia | PA

NEGOCJACJE Z UE

Kwoty produkcyjne w rolnictwie

Najważniejsze mleko i cukier

W stanowisku negocjacyjnym w dziedzinie rolnictwa, które przekazaliśmy do Brukseli w miniony czwartek, znalazła się informacja o wielkości limitów i kwot produkcyjnych na najważniejsze produkty rolne, o które Polska występuje począwszy od roku 2003.

Wielkość kwot produkcyjnych na takie produkty jak mleko, cukier czy skrobia, to najbardziej wrażliwe kwestie w negocjacjach rolniczych - powiedział Jerzy Plewa, podsekretarz stanu w ministerstwie rolnictwa i członek zespołu negocjacyjnego odpowiedzialny za stanowisko w dziedzinie rolnictwa.

Polska ubiega się o przyznanie kwot...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 1885

Spis treści
Zamów abonament