Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Drożej za podroby

30 marca 2000 | Ekonomia | AS
źródło: Nieznane

SUROWCE - KRAJ

Drożej za podroby

W ciągu minionego tygodnia ceny półtusz na giełdach towarowych nie zmieniły się (ok. 4,8 zł za kg kl. R). Nie wzrosły też notowania innych, najlepszych gatunków mięsa, jak szynka, łopatka, chudy boczek czy schab. Podaż surowców wieprzowych na produkcję świąteczną jest wystarczająca. Duże zakłady, które przystąpiły już do gromadzenia...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 1974

Spis treści
Zamów abonament