Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Drogie podroby i tłuszcze

05 października 2000 | Ekonomia | AS
źródło: Nieznane

SUROWCE - KRAJ

Drogie podroby i tłuszcze

Od dwóch tygodni nie zmieniają się ceny półtusz wieprzowych. Za gotówkę wpłacaną od razu kosztują 6,1-6,2 zł za kg, przy odroczonych terminach płatności ceny wzrastają do 6,3-6,4 zł za kg.

Na przetargach półtusze z rezerw Agencji Rynku Rolnego sprzedawane są w cenach znacznie przewyższających wywoławcze. Na Wschodniej Giełdzie Zbożowej i Towarowej w tym tygodniu za...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 2131

Spis treści
Zamów abonament