Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Napromieniowanie żywności jest bezpieczne

16 lutego 1995 | Nauka i Technika | ZW

Napromieniowanie żywności jest bezpieczne

Światowa Organizacja Zdrowia (WHO) opublikowala raport, w którym oświadcza, że radiacyjna metoda konserwacji żywności jest bezpieczna. Pisze o tym "British Medical Journal". Niewielkie dawki promieniowania jonizującego zabijają mikroorganizmy, co wydłuża...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 406

Spis treści
Zamów abonament