Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Smacznie i zdrowo

30 marca 2015 | Mięso i wyroby mięsne
Grażyna Prokopiuk
źródło: materiały prasowe
Grażyna Prokopiuk

Grażyna Prokopiuk prezes Zakładów Mięsnych Łmeat-Łuków S.A.

Wołowina uchodzi za jeden z najszlachetniejszych i najzdrowszych gatunków mięsa. Dobrze przygotowana jest wyjątkowo smaczna, krucha i aromatyczna. Zakłady Mięsne Łmeat-Łuków S.A. działają od ponad 40 lat i przez ten czas zdobyły nie tylko mocną pozycję na rynku, ale również ogromne doświadczenie w technologii produkcji najszlachetniejszych...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Wydanie: 10103

Wydanie: 10103

Spis treści
Zamów abonament