WIOSENNE MENU
Duże zielone oliwki nadziewane chorizo lub kolendrowym serkiem (24 zł) będą świetną przekąską do piwa. Świeże daktyle nadziewane chorizo (25 zł) mogą być samodzielnym daniem. Smakują rewelacyjnie. Awokado zapiekane z serem grana padano, gorgozolą i śmietaną (25 zł) to odważna wariacja na znany temat. To tylko niektóre z 24 nowych potraw, jakie na wiosnę przygotował szef kuchni restauracji Blue Cactus Ryszard Majewski. Wielbiciele burgerów, nachosów i chilli con carne nie mają się czego bać. Nowa karta jest wzbogacona o nowe pozycje, ale sztandarowe dania Blue Cactusa w niej pozostały. Oferta lokalu zmienia się jednak tak, jak ewoluuje gust jego...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta