Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Informacje

02 grudnia 1994 | Ekonomia | AS

Informacje

Ceny żywca

Zakład Trzoda kl. I Bydło kl. A

w tys. zł za kg

Chojnice Ełk Piła Szczecin Łuków Nakło Koło Opole Radom Radomsko Bytom Poznań Sokołów Toruń Racibórz

22. XI 28. 1 28. 5 27. 0

28. 5 26. 5-27. 0 28. 0-28. 5

27. 0 28. 0 27. 0 28. 0 27. 4 27. 0 29. XI

26. 8 27. 5-28. 0

27. 0 27. 0 26. 0 26. 5 26. 0 28. 0 27. 0 27. 5 26. 5 27. 0 22 XI

20. 0

20. 0 19. 0-21. 0

20. 5 19. 0-20. 0

20. 0 18. 4-21. 3 18. 0-21. 5

19. 0 21. 5

21. 0 18. 8-21. 0

15. XI 28. 1 28. 5 27. 0

28. 5 27. 5-28. 0

28. 0 27. 0 28. 0 28. 0 28. 5 27. 6 27. 0 27. 5 29 XI

20. 0

20. 0 19. 0-21. 0

20. 5 19. 0-20. 0

20. 0 18. 4-21. 3 18. 0-21. 5

19. 5 21. 5

21. 0 18. 8-21. 0

15 XI

20. 0

20. 0 19. 0-21. 0

20. 5 19. 0-20. 0

20. 0 18. 4-21. 3 18. 0-21. 5

19. 0 21. 0

21. 0 18. 8-21. 0

Mięso

Oferta mięsa jest nadal bardzo duża. Na Giełdzie Łódzkiej półtusze wieprzowe świeże kosztowały od 39 do 39, 5 tys. zł kg, ćwierci wołowe świeże z bydła młodego -- 39, 5 tys. zł kg, z bydła dorosłego -- 35 tys. zł, tuczniki -- 28 tys. zł kg,...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 338

Spis treści
Zamów abonament