Nie może być za dużo chemii w żywności
19 grudnia 2006 | Dobra firma | ZJ
10 STYCZNIA 2007 R., 21 STYCZNIA 2007 R., 24 LUTEGO 2007R., 21 KWIETNIA 2007 R., 30 GRUDNIA 2007 R. Nie może być za dużo chemii w żywności
Zmienia się sporo przepisów dotyczących pozostałości środków ochrony roślin w żywności. Nie zawsze jednak są to zmiany merytoryczne.
Jak wyjaśniła nam Anna Malinowska z...
Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta