Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Informacje

11 października 1993 | Ekonomia | EB

Informacje

Dania w restauracjach

Restauracja Pizzeria da Elio, ul. Żurawia 20 a

Nowością są tutaj obiady dla biznesmenów, serwowane przez pięć dni w tygodniu, w godzinach 12. 00--13. 45, w cenie 100 tys. zł za zupę, drugie danie do wyboru i deser. W Pizzeria da Elio można zjeść m. in. : Karmazynowego Piotrusia (karkówka z grila) -- 120 tys. zł, kotlet wieprzowy panierowany -- 89 tys. zł, kaczkę w sosie owocowym -- 99 tys. zł, cielęcinę z pieczarkami -- 99 tys. zł, zraziki cielęce z serem i szynką -- 109 tys. zł, polędwicę wołową z pieczarkami i papryką -- 109 tys. zł, befsztyk w sosie z zielonego pieprzu z pieczarkami i brandy -- 109 tys. zł, Chateubriant -- 130 tys. zł. Z grila zakład poleca szaszłyk -- 89 tys. zł, befsztyk -- 99 tys. zł, filet...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 85

Spis treści
Zamów abonament