Informacje
Informacje
Dania w restauracjach
Restauracja Pizzeria da Elio, ul. Żurawia 20 a
Nowością są tutaj obiady dla biznesmenów, serwowane przez pięć dni w tygodniu, w godzinach 12. 00--13. 45, w cenie 100 tys. zł za zupę, drugie danie do wyboru i deser. W Pizzeria da Elio można zjeść m. in. : Karmazynowego Piotrusia (karkówka z grila) -- 120 tys. zł, kotlet wieprzowy panierowany -- 89 tys. zł, kaczkę w sosie owocowym -- 99 tys. zł, cielęcinę z pieczarkami -- 99 tys. zł, zraziki cielęce z serem i szynką -- 109 tys. zł, polędwicę wołową z pieczarkami i papryką -- 109 tys. zł, befsztyk w sosie z zielonego pieprzu z pieczarkami i brandy -- 109 tys. zł, Chateubriant -- 130 tys. zł. Z grila zakład poleca szaszłyk -- 89 tys. zł, befsztyk -- 99 tys. zł, filet...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta