Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Gastronomia odżywa

15 maja 2012 | Ekonomia | Katarzyna Kucharczyk
Rynek zwiększy wartość dzięki Euro 2012
źródło: Rzeczpospolita
Rynek zwiększy wartość dzięki Euro 2012

Restauracje | Początek roku był udany. Kolejne miesiące mają być jeszcze lepsze

Katarzyna kucharczyk

Mimo że I kwartał z reguły jest słabym okresem w gastronomii, w tym roku firmy mogą go zaliczyć do udanych.

– Branża odżywa i złapała wreszcie oddech. W kolejnych miesiącach powinno być jeszcze lepiej. Firmy na pewno zyskają na mistrzostwach – mówi  „Rz" Jan Kościuszko, prezes Polskiego Jadła. Jego zdaniem najlepsze perspektywy mają przed sobą fast foody i restauracje przydrożne. – W segmencie premium lokali jest już na rynku za dużo – uważa Kościuszko....

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Wydanie: 9232

Wydanie: 9232

Spis treści
Zamów abonament