Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Świątecznie i ekologicznie

22 grudnia 2017 | Prawo w biznesie | Jerzy Kowalski

Wigilijny stół. Na nim karp w galerecie – oczywiście utuczył się nie w sztucznym stawie, ale w czystej syberyjskiej rzece.

Zupa grzybowa z leśnych zbiorów w odwiecznej Puszczy Białowieskiej, gdzie żubrzy gnój służył za naturalny nawóz. Śledzie z czystych głębin atlantyckich z cebulką i buraczkami z ekologicznych podhalańskich pól. Także jajeczka od kur zielononóżek z wolnego wybiegu w majonezie z oleju rzepakowego pierwszego tłoczenia. Na koniec krystaliczna wódka albo woda...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Wydanie: 10935

Wydanie: 10935

Spis treści

Publicystyka, Opinie

Zamów abonament