Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Ustabilizowane ceny mięsa

21 listopada 1997 | Ekonomia | AS

Ustabilizowane ceny mięsa

Miniony tydzień nie przyniósł na rynku mięsnym istotnych zmian. Ceny podstawowych surowców są ustabilizowane. Jak podaje Pekpol, za kilogram tucznika płacono w zakładach średnio 4, 05 zł kg, czyli tyle samo co przed tygodniem. Na giełdach towarowych ofert sprzedaży wieprzowiny jest dużo. Relatywnie największe jest zainteresowanie karkówką, boczkiem krajowym i schabem. Wzrosła podaż...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Wykup dostęp do pełnego Archiwum na 120 minut.

wyślij SMS o treści RP.ARCHIWUM na 7936
(koszt: 9 zł + VAT)

Archiwum to wszystkie treści publikowane w "Rzeczpospolitej" od 1993 roku.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum
Brak okładki

Wydanie: 1236

Spis treści

Wyślij SMS o treści

RP.ARCHIWUM na 7936

i wykup dostęp do pełnego Archiwum
na 120 minut (koszt: 9zł + VAT)

lub

Zamów abonament