Kolejna podwyżka cen mięsa nad Dunajem
Żywiec tańszy w Chicago niż na Węgrzech
Kolejna podwyżka cen mięsa nad Dunajem
W tym tygodniu zaczynają obowiązywać na Węgrzech nowe, czyli wyższe ceny mięsa. W zależności od rejonu kraju za 1 kg, zwłaszcza wieprzowiny, trzeba zapłacić średnio 7-8 proc. więcej, ale np. za łopatkę -- ponad 10 proc. więcej. Szefowie największych kombinatów...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta


![[?]](https://static.presspublica.pl/web/rp/img/cookies/Qmark.png)