Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Oko na gospodarkę

11 kwietnia 2017 | Druga strona
Polacy w miarę jak się bogacą, podróżują. Są też bardziej otwarci kulinarnie. Większość chodzi do restauracji, a za zmianami w gustach podąża rynek gastronomiczny. Widać to w raporcie ”Polska na talerzu” sieci Makro. Połowa badanych ceni kuchnię arabską, a co piąty – dania wegetariańskie. Polacy coraz częściej jadają w restauracjach >B1
źródło: Rzeczpospolita
Polacy w miarę jak się bogacą, podróżują. Są też bardziej otwarci kulinarnie. Większość chodzi do restauracji, a za zmianami w gustach podąża rynek gastronomiczny. Widać to w raporcie ”Polska na talerzu” sieci Makro. Połowa badanych ceni kuchnię arabską, a co piąty – dania wegetariańskie. Polacy coraz częściej jadają w restauracjach >B1

Wydanie: 10723

Wydanie: 10723

Spis treści
Zamów abonament