Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Informacje

29 października 1996 | Ekonomia | AS

Informacje

Żywność, która sprzyja

zdrowiu

Co jest zdrowsze: margaryna czy masło ? Czy lepić pić mleko, czy jogurty? Czy konserwanty szkodzą? Na takie i podobne pytania często trudno znaleźć wiarygodną odpowiedź, a i wśród specjalistów poglądy są różne i nierzadko zmieniane. O tym, co powinniśmy jeść, aby było to najbardziej korzystne dla zdrowia, zastanawiać się będą specjaliści podczas konferencji "Żywność i napoje...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 898

Spis treści
Zamów abonament