PIH -- krytycznie o konserwach
PIH -- krytycznie o konserwach
Konserwy wołowe z. .. serc wieprzowych, fasolka po bretońsku bez boczku, bigos pozbawiony kiełbasy i mięsa, nadmierna zawartość tłuszczu, ścięgien czy wody -- to tylko niektóre z wad, jakie ujawniła Państwowa Inspekcja Handlowa podczas niedawnej kontroli konserw mięsnych i warzywno-mięsnych. Wyniki badań są obiektywnym potwierdzeniem negatywnej opinii konsumentów o jakości wielu konserw. Wadliwość tych produktów, zdaniem PIH, jest znacznie wyższa niż innych przetworów mięsnych. W...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta


![[?]](https://static.presspublica.pl/web/rp/img/cookies/Qmark.png)