Informacje
Informacje
Cukier nadal w cenie
Wszelkie informacje przekazywane m. in. przez resort rolnictwa o tym, że cukru jest pod dostatkiem, a jego wykup (a wraz z nim windowanie cen) jest wywoływany sztucznie po to, aby cukrownie pozbyły się zapasów przed nową kampanią i jednocześnie "odbiły" sobie straty (produkt ten sprzedawany był w poprzednich miesiącach nierzadko poniżej kosztów produkcji) -- na razie pozostają bez echa.
Na giełdach towarowych cukier jest w dalszym...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta


![[?]](https://static.presspublica.pl/web/rp/img/cookies/Qmark.png)