STRUŚ I KROKODYL W FUSION
Ciekawe, czy kiedyś mięso strusia lub krokodyla będzie pojawiać się tak często na naszych stołach, że będziemy do niego porównywać nowe dla nas smaki. Na razie to strusinę porównuje się do delikatnej wołowiny i dziczyzny, a mięso krokodyla do langusty, drobiu i ryb. Aby przekonać się na własnych kubkach smakowych, jak smakują te egzotyczne specjały, trzeba udać się do restauracji Fusion, gdzie szef kuchni Artur Grajber sprowadza je dla gości z...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta