Informacje
Informacje
Tanieją kurczaki, drożeje wieprzowina
Dość niespodziewanie wzrosły lekko (o ok. 500 zł na kg) w ciągu minionego tygodnia ceny wieprzowiny. Być może dlatego, że w niektórych rejonach kraju zwiększyło się zapotrzebowanie na półtusze. Są one obecnie osiągalne w granicach od 39 do 40 tys. zł kg. Wzrósł również popyt na drobne mięso wieprzowe wszystkich klas, natomiast oferta nie jest zbyt duża. Dostawy z bieżącej produkcji są szybko wykupywane, a zakłady nie zrobiły wcześniej odpowiednich zapasów....
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta