Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Żywność

11 lipca 2001 | Ekonomia | RD

ELEMENTY DROBIOWE

Na giełdzie Rol-Petrol w Łodzi mięso mechanicznie odkostnione, z indyka, kosztowało 2,7 zł kg, filet z piersi indyka - 12 zł kg, korpusy z kury - 1,4 zł kg, mięso ze skrzydeł indyka - 8 zł, skórki drobiowe - 2,4 zł kg. Olsztyńska Giełda Zbożowa oferowała kury rosołowe - 3,4 zł kg, korpusy z kurczaka - 2,3 zł kg, mięso z nogi kury - 7,9 zł kg, podudzie z indyka - 8,1 zł kg, wątróbki z kurczaka - 4,5 zł kg, wątróbki gęsie - 7,9 zł kg. Biuro Maklerskie Agrohandel wystawiało skrzydła kurcząt po 4,2 do 4,4 zł kg, nogi kurczaka - 5,8 zł kg, wątróbki kurze - 4,0 zł kg, żołądki - 4,4 zł kg, serca - 4,2 zł kg, filety z piersi indyka - 11,8 zł kg, podudzia indyka mrożone - 4,6...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 2363

Spis treści
Zamów abonament