Giełdy towarowe
Biuro Maklerskie Agrohandel wystawiało skrzydła kurcząt po 4,4 zł kg, nogi kurczaka - 5,8 zł kg, udziec z kurczaka mrożony - 6 zł kg, kury rosołowe - 3,4 zł kg, wątróbki - 3 zł kg, filety z piersi indyka - 10,6 zł kg, podudzia indyka mrożone - 3,8 zł kg, skrzydła z indyka - 3,8 zł kg, korpusy kurczaków - 1,6 zł kg, mięso mechanicznie odkostnione z indyka - 2,9 zł kg, kaczki Pekin - 8,8 zł kg, filety z nogi kurczaka - 9,6 zł kg. W Biurze Maklerskim NetBrokers podudzia indyka kosztowały 4 do 4,8 zł kg, serca kurczaków - 4 zł kg, kupry indycze - 2,85 zł kg, skrzydła indycze - od 4 zł kg, skórki drobiowe - 2,5 zł kg, żołądki kurczaków - 4 do 4,1 zł kg, wątróbki kurczaków - 4,1 zł kg, szyje kurczaków - 2,4 zł kg. Na Giełdzie...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta