Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Warzywa coraz tańsze

11 października 2001 | Ekonomia | AS
źródło: Nieznane

SUROWCE-KRAJ

Warzywa coraz tańsze

Na rynku warzyw - sezon w pełni. Przy dużym wysypie ceny wielu płodów ogrodniczych spadają. Mniej niż przed tygodniem płaci się za gruntowe warzywa korzeniowe m.in. za pietruszkę (1,36 zł kg), marchew (0,46 zł) czy buraki (0,4 zł kg). Potaniały też pory (1,24 zł kg) oraz selery (1,08 zł kg) - informuje Tomasz Smoleński z Instytutu...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 2441

Spis treści
Zamów abonament