Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Wieprzowina coraz tańsza

23 stycznia 2002 | Ekonomia | AS
źródło: Nieznane

SUROWCE-KRAJ

Wieprzowina coraz tańsza

W ciągu minionego tygodnia na giełdach spadły ceny półtusz wieprzowych. Obecnie są one wystawiane po 5,5-5,6 zł za kg, podczas gdy w połowie stycznia kosztowały 6-6,1 zł za kg. W dół poszły także ceny najdroższych rodzajów mięsa: szynki, łopatki, karkówki czy schabu. Zakłady obniżyły także do...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 2526

Spis treści
Zamów abonament