Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Niższe ceny mięsa

10 kwietnia 2002 | Ekonomia | AS
źródło: Nieznane

SUROWCE

Niższe ceny mięsa

Miniony tydzień przyniósł dość znaczny spadek cen wieprzowiny. Jak wynika z informacji Ireneusza Grzeszczyka z łódzkiego biura maklerskiego, o 5 proc. potaniały półtusze wieprzowe (do 5,5-5,6 zł za kg) i najlepsze mięsa, jak: szynka, łopatka czy karkówka. Nieco mniej obniżyły się ceny...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 2591

Spis treści

Konflikt na Bliskim Wschodzie

Nauka i Technika

Zamów abonament