Solony śledź kontra nadziewane prosię
ul. Agrykola 1, tel. 0 22 841 22 50
Szef kuchni Henryk Niecijowski przygotował specjalne wykwintne menu degustacyjne. Dostaniemy płatki wędzonego jesiotra z tatarem z jajka i czerwonym kawiorem, pasztet z sarny w bekonie podany z galaretką z żurawiny i marynowanym borowikiem, chrupiące zielone szparagi z carpaccio z rzodkiewki i koperku, krem z polnego szczawiu z faszerowanym jajkiem, zraziki z suma z leśnymi grzybami, świąteczną kaczkę podaną na trzy sposoby z sosem z dzikich pomarańczy oraz minibabę wielkanocną z bakaliami i sosem z krupniku. Cena: 145 zł od osoby. Restauracja otwarta w święta od godz. 12 do...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta