Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Mongolskie są tak twarde, że trzeba je ssać

15 września 2007 | Styl życia | Monika Kucia
źródło: Nieznane
źródło: Nieznane

ROZMOWA Piero Sardo, jeden z najwybitniejszych znawców serów o słodkim i słonym smaku Mongolskie są tak twarde, że trzeba je ssać W Mongolii zaś produkowane są tak twarde sery‚ że nadają się wyłącznie do ssania. Ich produkcja zajmuje całe lata. W Azji sery są prawie nieznane‚ nie ma tradycji ich wytwarzania. Dla Japończyków i Chińczyków mleko jest właściwie niejadalne.

Rz: Ile jest rodzajów...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 4313

Spis treści
Zamów abonament