Informacje
Informacje
Ostatnie przygotowania do świąt
Na rynku mięsnym -- ostatnie przygotowania do świąt. Wielkie zakupy surowca skończyły się już przed kilkoma dniami. Wtedy to najbardziej poszukiwane były krajowe szynki i schaby oraz te same mięsa, ale tylko bez kości z importu. Na inne rodzaje mięs, w tym łopatkę, karkówkę, boczek, mięsa drobne zapotrzebowanie było umiarkowane. Ale wzrosła np. sprzedaż półtusz mrożonych z rezerw ARR. Ich cena (3, 5 zł za...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta