Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Parówka z mięsem tylko z certyfikatem

15 listopada 2013 | Prawo | Michał Cyrankiewicz

Stworzenie krajowego systemu badania jakości mięsa wieprzowego 
i wyrobów z niego produkowanych, w tym garmażeryjnych, to pomysł Ministerstwa Rolnictwa.

Obecnie istnieją jedynie prywatne przepisy służące ocenie jakości mięsa wieprzowego i jego wyrobów. Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi dostrzega potrzebę stworzenia urzędowego systemu oceny tej żywności. Miałby on powstać m.in. na...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Wydanie: 9690

Wydanie: 9690

Spis treści
Zamów abonament