Informacje
Informacje
Ceny żywca
Zakład Trzoda kl. I Bydło kl. A
w tys. zł za kg
Chojnice Ełk Piła Szczecin Łuków Nakło Koło Opole Radom Radomsko Bytom Poznań Sokołów Toruń Racibórz
13. XII 25. 0 26. 8 25. 5 26. 5 25. 5 26. 0 25. 5 25. 5
26. 0 25. 0-27. 0
25. 0 24. 5 26. 0 20. XII
25. 8 26. 0-26. 8
26. 0 27. 0 25. 5 27. 0 24. 5 25. 5 26. 0 26. 0 26. 5 24. 5 26. 0 13 XII
20. 0
20. 0 19. 0-21. 0
20. 5 19. 0-20. 0 20. 0-21. 0 18. 4-21. 3 18. 0-21. 5
19. 5 21. 5
21. 0 18. 0-21. 0
19. 5
6. XII 25. 0 26. 8 25. 0 25. 0 26. 0 25. 0 24. 0 26. 5 25. 5 26. 0 26. 0 24. 5 26. 0 20 XII
20. 0
19. 5 19. 0-20. 5
20. 5 19. 0-20. 0 20. 0-21. 0 18. 4-21. 3 18. 0-21. 5
19. 5 22. 0
21. 0 18. 0-21. 0
19. 5
6 XII
20. 0
19. 0 19. 0-21. 0
20. 5 19. 0-20. 0 20. 0-21. 0 18. 4-21. 3 18. 0-21. 5
19. 5 21. 5
21. 0 18. 0-21. 0
19. 5
Mięso
Oferta mięsa jest na giełdach urozmaicona. Na Giełdzie Łódzkiej półtusze wieprzowe świeże kosztowały 39 tys. zł kg, ćwierci wołowe świeże z bydła młodego -- 39 tys. zł kg, schab bez kości z importu -- od 126 do 128 tys. zł...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta