Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Informacje

23 grudnia 1994 | Ekonomia | AS

Informacje

Ceny żywca

Zakład Trzoda kl. I Bydło kl. A

w tys. zł za kg

Chojnice Ełk Piła Szczecin Łuków Nakło Koło Opole Radom Radomsko Bytom Poznań Sokołów Toruń Racibórz

13. XII 25. 0 26. 8 25. 5 26. 5 25. 5 26. 0 25. 5 25. 5

26. 0 25. 0-27. 0

25. 0 24. 5 26. 0 20. XII

25. 8 26. 0-26. 8

26. 0 27. 0 25. 5 27. 0 24. 5 25. 5 26. 0 26. 0 26. 5 24. 5 26. 0 13 XII

20. 0

20. 0 19. 0-21. 0

20. 5 19. 0-20. 0 20. 0-21. 0 18. 4-21. 3 18. 0-21. 5

19. 5 21. 5

21. 0 18. 0-21. 0

19. 5

6. XII 25. 0 26. 8 25. 0 25. 0 26. 0 25. 0 24. 0 26. 5 25. 5 26. 0 26. 0 24. 5 26. 0 20 XII

20. 0

19. 5 19. 0-20. 5

20. 5 19. 0-20. 0 20. 0-21. 0 18. 4-21. 3 18. 0-21. 5

19. 5 22. 0

21. 0 18. 0-21. 0

19. 5

6 XII

20. 0

19. 0 19. 0-21. 0

20. 5 19. 0-20. 0 20. 0-21. 0 18. 4-21. 3 18. 0-21. 5

19. 5 21. 5

21. 0 18. 0-21. 0

19. 5

Mięso

Oferta mięsa jest na giełdach urozmaicona. Na Giełdzie Łódzkiej półtusze wieprzowe świeże kosztowały 39 tys. zł kg, ćwierci wołowe świeże z bydła młodego -- 39 tys. zł kg, schab bez kości z importu -- od 126 do 128 tys. zł...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 356

Spis treści
Zamów abonament