Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Gruba przesada

14 marca 2009 | Styl życia | Maja Mozga–Górecka

Zawartość tłuszczu w potrawach proponowanych przez znanych kucharzy znacząco przekracza normy żywieniowe – twierdzą brytyjscy dietetycy.

W opublikowanym wczoraj raporcie „The Guilty Secret of Celebrity Chefs” („Ponury sekret słynnych szefów kuchni”) przebadano potrawy przygotowane na podstawie przepisów m.in. Nigelli Lawson, znanej w Polsce z programów telewizyjnych i...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 8267

Spis treści
Zamów abonament