Informacje
Informacje
Ceny żywca
Zakład Trzoda kl. I Bydło kl. A
w tys. zł za kg
Chojnice Ełk Piła Szczecin Łuków Nakło Koło Opole Radom Radomsko Bytom Poznań Sokołów Toruń Racibórz
22. XI 28. 1 28. 5 27. 0
28. 5 26. 5-27. 0 28. 0-28. 5
27. 0 28. 0 27. 0 28. 0 27. 4 27. 0 29. XI
26. 8 27. 5-28. 0
27. 0 27. 0 26. 0 26. 5 26. 0 28. 0 27. 0 27. 5 26. 5 27. 0 22 XI
20. 0
20. 0 19. 0-21. 0
20. 5 19. 0-20. 0
20. 0 18. 4-21. 3 18. 0-21. 5
19. 0 21. 5
21. 0 18. 8-21. 0
15. XI 28. 1 28. 5 27. 0
28. 5 27. 5-28. 0
28. 0 27. 0 28. 0 28. 0 28. 5 27. 6 27. 0 27. 5 29 XI
20. 0
20. 0 19. 0-21. 0
20. 5 19. 0-20. 0
20. 0 18. 4-21. 3 18. 0-21. 5
19. 5 21. 5
21. 0 18. 8-21. 0
15 XI
20. 0
20. 0 19. 0-21. 0
20. 5 19. 0-20. 0
20. 0 18. 4-21. 3 18. 0-21. 5
19. 0 21. 0
21. 0 18. 8-21. 0
Mięso
Oferta mięsa jest nadal bardzo duża. Na Giełdzie Łódzkiej półtusze wieprzowe świeże kosztowały od 39 do 39, 5 tys. zł kg, ćwierci wołowe świeże z bydła młodego -- 39, 5 tys. zł kg, z bydła dorosłego -- 35 tys. zł, tuczniki -- 28 tys. zł kg,...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta