Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Karp w eleganckim towarzystwie

10 grudnia 2004 | Rynek i konsumenci | MK
źródło: Nieznane

Karp w eleganckim towarzystwie

FOT. RAFAŁ GUZ

Restauracje hotelowe, jak mało które, są przygotowane do przyjmowania dużych zamówień. Możemy więc być spokojni, że gdy zdecydujemy się na świąteczny catering w jednej z nich, szef kuchni zdąży z naszym zamówieniem. Większość ekskluzywnych warszawskich hoteli ma w ofercie świąteczne dania na wynos. Chcesz olśnić rodzinę pieczonym prosięciem albo filetem z indyka nadziewanym kasztanami i pistacjami? Potrzebne cipierogi, karp przygotowany przez mistrza kuchni oraz udany makowiec? Wystarczy zadzwonić do hotelowej restauracji i złożyć zamówienie.

  • Chociaż na co dzień Artur Grajber, szef kuchni w restauracji Fusion w hotelu Westin, eksperymentuje z kuchnią śródziemnomorską, azjatycką i polską, świąteczne dania przygotowywane przez niego na wynos będą klasycznie polskie. - Chcemy pomóc naszym gościom, którzy z różnych powodów nie będą sami przygotowywać potraw, a chcą mieć bogato i elegancko zastawiony
  • ...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 3403

Spis treści

Poradniki Rzeczpospolitej

Zamów abonament