Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Aby strawa była wyśmienita

19 września 2005 | Dodatek Rzeczpospolitej | hk
źródło: Nieznane

ŻYWNOŚĆ Norma ISO 22000: 2005 Aby strawa była wyśmienita Nowa norma dla producentów żywności ma udoskonalić ich zarządzanie i polepszyć jakość produktów. Będzie taniej, bo zastąpi dwie dotychczasowe normy Piknik z Polską Dobrą Żywnością (c) MICHAŁ SADOWSKI

Norma ISO 22000: 2005 to nowość na rynku certyfikacji. Jest przeznaczona dla producentów żywności i firm, które współpracują z tą branżą - od sprzątających po transportowe.

- Norma łączy założenia dwóch oddzielnych, znanych już, systemów: ISO 9001 i systemu bezpieczeństwa żywności HACCP. Korzyść dla firm jest wyraźna, bo nie będą musiały wprowadzać dwóch...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 3640

Spis treści
Zamów abonament