Gęsi, truskawki i fusion po polsku
14 października 2005 | Warszawski Informator Rzeczpospolitej | MK
NOWE MIEJSCE: ALEGLORIA Gęsi, truskawki i fusion po polsku Kuchnia Magdy Gessler jest ekstrawagancka, pełna wariacji na tematy polskie, autoironiczna. Restauratorka, mistrzyni kreowania nastroju, pięknych miejsc i wyrafinowanych dań, stworzyła już ponad 20 restauracji. Właśnie otworzyła AleGlorię w piwnicach Domu Dochodowego przy placu Trzech Krzyży. (c) KUBA KAMIŃSKI
Wnętrza podziemi zostały urządzone po królewsku. Bar jest zrobiony z soli (można polizać). Sale są jasno oświetlone i przestronne, dodatkowo powiększają je lustra. Pośrodku głównej stoi wielkie drzewo z wymalowanymi na nim...
Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta