Polecamy w restauracjach
Dni Ryb to propozycja restauracji Al Pomodoro. Od piątku (31.03) do połowy kwietnia oprócz dań z karty są tu serwowane jako przystawki grzanki z łososiem wędzonym, kaparami i koperkiem (12 zł) oraz sałata z wędzonymi małżami (16 zł). Można zjeść bulion rybny z kluseczkami i cytryną (8 zł). Duży wybór rybnych kompozycji mamy także w daniach głównych: dostaniemy tagliatelle (makaron wstążki) z tuńczykiem, oliwkami i anchois (22 zł), filet z soli z papryką i czosnkiem podany ze smażonym szpinakiem i ryżem (26 zł), okonia nilowego...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta