Jedzenie dodatkiem do dobrego wina
Stefan Hnatek opowiada: - Przyjechałem do Polski w 1996 roku. Pracowałem wówczas dla austriackiej firmy ubezpieczeniowej. Tak było do2005 r., kiedy urodziła mi się córka, a ja wciąż spędzałem 14 dni w miesiącu poza krajem, tylko jedną niedzielę miesięcznie w domu. Postanowiłem coś z tym zrobić. Podczas urlopu na Mazurach, który spędzaliśmy m.in. z Haraldem Reichenbaeckiem związanym z Austriacką Akademią Wina, doszliśmy do wniosku, że chcemy pokazać Polakom austriackie wino....
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta