Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

TRZECIE OKO

21 grudnia 2000 | Nauka i Technika | KK

TRZECIE OKO

Barbarzyństwo wyrafinowane

KRZYSZTOF KOWALSKI

Słynny specjał francuskiej gastronomii, foie gras - czyli pasztety z otłuszczonych, rozdętych do monstrualnych rozmiarów wątróbek gęsich lub kaczych - ma z roku na rok coraz więcej amatorów. Według oficjalnych danych Interprofesjonalnego...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 2195

Spis treści
Zamów abonament