Wieprzowina coraz droższa
Wieprzowina coraz droższa
Od początku marca ceny wieprzowiny stopniowo rosną.
W tym tygodniu, jak informuje Barbara Węgiel z Domu Maklerskiego Krak-Brokers, za półtusze kl. R płacono 6,4-6,5 zł kg, a za mięso wyższej klasy - o 20 gr więcej. Znacząco wzrosły również notowania szynek świeżych (8,6-8,8 zł kg), schabu odkostnionego (o 18,5-19 zł kg) i z kością (12 zł kg). Znacznie,...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta