Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Wieprzowina coraz droższa

22 marca 2001 | Ekonomia | AS
źródło: Nieznane

SUROWCE-KRAJ

Wieprzowina coraz droższa

Od początku marca ceny wieprzowiny stopniowo rosną.

W tym tygodniu, jak informuje Barbara Węgiel z Domu Maklerskiego Krak-Brokers, za półtusze kl. R płacono 6,4-6,5 zł kg, a za mięso wyższej klasy - o 20 gr więcej. Znacząco wzrosły również notowania szynek świeżych (8,6-8,8 zł kg), schabu odkostnionego (o 18,5-19 zł kg) i z kością (12 zł kg). Znacznie,...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 2270

Spis treści
Zamów abonament