Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Niższe ceny mięsa

21 listopada 2001 | Ekonomia | AS
źródło: Nieznane

SUROWCE-KRAJ, ŚWIAT

Niższe ceny mięsa

Zamiast oczekiwanego przedświątecznego ożywienia na rynku mięsnym, zastój i spadek cen - mówi łódzki makler Ireneusz Grzeszczyk. Notowania półtusz wieprzowych obniżyły się o 10-20 gr na kg, do 6,4 zł za kg. W dół poszły także ceny mięsa najlepszego, i to nie tylko schabu,...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 2475

Spis treści
Zamów abonament