Pod nadzorem weterynarza
Gdzie i jak przetwarzać ryby
Pod nadzorem weterynarza
Zakład produkcyjny, w którym przerabiane są ryby, musi być zlokalizowany w czystej okolicy i wyposażony w odpowiednie maszyny i urządzenia.
Zatrudnieni w nim, oprócz tego, że mają odpowiednie kwalifikacje, muszą skrupulatnie przestrzegać norm sanitarnych.
Przedsiębiorca, który nie spełni odpowiednich norm, będzie musiał...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta


![[?]](https://static.presspublica.pl/web/rp/img/cookies/Qmark.png)