SWOJSKIE JADŁO
15 kwietnia 2005 | Dobra firma | GŁ
ŻYWNOŚĆ PRODUKOWANA TRADYCYJNYMI METODA M I - 17 WRZEŚNIA 2004 - potrzeba 280 000 ZŁ SWOJSKIE JADŁO Jedną z nielicznych rzeczywiście nowych branż wytwórczych w Polsce jest - choć wygląda to na paradoks - produkcja tradycyjnej żywności. Wszystko dopiero się zaczyna. Władysław Kowalik WŁAŚCICIEL PIEKARNI W PODKRAKOWSKICH LISZKACH (c) Bartosz Siedlik
Nie wiadomo, ile przedsiębiorstw nastawia się na ten rodzaj produkcji. Wiele z nich powstało w ostatnich 2 latach. Nie ulega wątpliwości, że chodzi o...
Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta