Zawód restaurator
21 kwietnia 2006 | Dobra firma | AB
RESTAURACJA 110,0 tys. zł - 4 XI 2005 Zawód restaurator Kandydat powinien potrzebować mało snu, być ekspertem bankowym, posiadać zdolności menedżerskie, lubić ludzi Trzeba mieć przede wszystkim smykałkę, przyda się też cierpliwość >Adam Musiał, współzałożyciel restauracji Maňana w Gdyni (c) KRZYSZTOF MYSTKOWSKI
No i jeszcze powinien mieć żyłkę biznesową, bo w końcu po to prowadzi restaurację, żeby...
Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta